Vacatures & stages

Vacatures & Stages


Bij Grafipoint werken we met een klein team met leuke collega's vanuit een mooie en moderne werkplek. Als werknemer werk je zelfstandig waarbij je regelmatig direct contact met klanten hebt.
Wij beloven afwisselend werk, geen dag is bij ons hetzelfde! Goede arbeidsomstandigheden vinden wij erg belangrijk en zijn voor ons vanzelfsprekend.

VACATURES
Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

OPEN SOLLICITATIE
Wij zijn altijd geïnteresseerd in getalenteerde mensen en staan zeker open voor open sollicitaties. Daarnaast werken we graag samen met mensen buiten ons vakgebied en willen we meer leren
over onderwerpen gerelateerd hieraan, zoals 3D printing. Kortom, we staan open voor allerlei ideeën. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

 

 

STAGES

 

Als stagiaire grafische vormgeving/sign ontwerp je mooie producten die vervolgens geprint/gedrukt worden. Je houdt je bezig met het bewerken en opmaken van teksten en afbeeldingen, het voorbereiden van print- en drukwerk, het printen van bouwtekeningen en meewerken in de afwerking. Als stagiaire op de afdeling sign word je ook ingezet bij montagewerkzaamheden zowel binnen als buiten.

Wij zoeken:
- Een ambitieuze en gemotiveerde student met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
- Iemand met kennis van Adobe Indesign, Photoshop en Illustrator

We beloven:
- Dat je wordt betrokken bij alle dagelijkse werkzaamheden binnen het bedrijf
- Afwisselend werk, geen dag is bij ons hetzelfde!

Heb je een brandende vraag over deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op. Marieke staat je graag te woord. Ben je enthousiast en wil je meteen solliciteren? Stuur dan een mail aan Marieke met jouw CV en motivatiebrief. En wie weet zien jullie elkaar binnenkort!

 

 

 

Contact opnemen